Ce alegi intre BCA si caramida Ploiesti, judet Prahova

Data publicării: Noiembrie 12, 2020
 • Locaţie: Ploiesti, Judet Prahova, Ploiesti, judet Prahova, Prahova, Romania

BCA-ul exista de aproape un secol, in timp ce caramida este folosita de milenii in constructii. Totusi, ambele sunt materiale populare si des recomandate, astfel ca decizia beneficiarilor nu este intotdeauna una usoara.
Adesea, alegerea este facuta in functie de inclinarea spre traditie (in cazul caramizii) sau modernitate (in cazul BCA-ului), nicidecum pe criterii tehnice.
Ambele materiale prezinta avantaje si dezavantaje: BCA-ul este usor, in timp ce caramida este portabila. Altfel spus, caramida poate prelua o parte din rezistenta structurii unei cladiri.
In schimb, BCA-ul nu are aceasta proprietate, dar greutatea sa redusa inseamna si o structura mai usoara. Inainte de a lua o decizie, tine cont nu doar de proiectul cladirii, ci si de terenul pe care va fi amplasata.
Chiar daca BCA-ul este considerat „ieftin”, costurile materialelor sunt, de fapt, asemanatoare, singura economie pe care o poti face cu BCA-ul fiind legata de costul de montaj.
De aceea, doar un specialist (precum un arhitect sau un inginer structurist) iti poate recomanda exact materialul de care ai nevoie pentru cladirea pe care vrei sa o ridici.


Cuvinte Cheie: Firma constructii,echipa constructie,echipa amenajari interioare,firma amenajari interioare,firma amenajari exterioare,echipa amenajari exterioare
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Izolatie termica si fonica cu spuma poliuretanica la preturi fara concurenta
  Servicii - Baba Ana (Prahova) - Mai 9, 2020

  IZOCOMERT S.R.L. este o societatea comerciala cu capital privat specializata in executarea lucrarilor profesionale de izolatii cu spuma poliuretanica cu celula deschisa, poliuree și membrana poliuretanica. Serviciile oferite de compania noastra sunt ...

 • Avocat Ploiesti
  Servicii - Ploiesti (Prahova) - Martie 29, 2020

  Avocat din Ploiesti - avocat bun pentru divort rapid din Ploiesti, Partaj sigur, Pensie Alimentara, Dreptul Muncii, Recalculare Pensie. Solicita consultatie la avocat din Ploiesti.

 • Avocat Ploiesti - Iorgu Elena Simona
  Servicii - Ploiesti (Prahova) - Martie 29, 2020

  Divort, partaj, pensie alimentara, legaturi cu minorul, consultatii juridice, contestatie la executare, suspendarea executarii silite, recalculare pensie, litigii de munca, mosteniri

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com