Centrul de Ozonoterapie Brașov Brasov

Data publicării: Iulie 29, 2020
 • Locaţie: Brasov, Brasov, Romania

La centrul de Ozonoterapie Celedonis, oferim servicii de medicină alternativă prin terapia cu ozon, ce vă vor ajuta să vă recăpătați starea de bine, sănătatea și fericire.
 
Terapia cu ozon reprezintă o formă de tratament utilizată peste tot în lume de mai bine de un secol, ce presupune îmbogățirea sângelui și, implicit, a celulelor cu un amestec de oxigen și ozon.
 
Ozonoterapia are efecte multiple extraordinare asupra organismului, iar principalele sale efecte se regăsesc în tratarea unui număr mare de afecțiuni: reumatologice, neurologice, postraumatice, ale vaselor de sânge, ale tubului digestiv, oftalmologice, dermatologice, etc.
 
Primul medic din Brașov care a efectuat cu mare succes toate procedurile de ozonoterapie și tratamentul cu plasmă, Dr. Maria Dragomir, împreună cu echipa sa de la Centrul de Ozonoterapie Celedonis, poate veni în ajutorul dumneavoastră în ameliorarea și vindecarea problemelor de sănătate!
 
Datorită beneficiilor majore pe care le-au obținut pacienții tratati de Dr. Maria Dragomir, Centrul de Ozonoterapie Celedonis a constituit un model după care ulterior s-au dezvoltat și alte centre de ozonoterapie în Brasov.
 
Ozonoterapia vă poate reda cu adevărat sănătatea, starea de bine și timpul petrecut făcând lucrurile care vă plac cu adevărat.
 
Vă așteptăm!


Cuvinte Cheie: ozonoterapie, medicina alternativa, terapia cu ozon, infiltratii cu ozon, tratare hernie de disc, medicina complementara, Brasov, tratare infectii, tratare dureri de articulatii, tratare cancer, tratare reumatism, tratament dureri
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Deblocari usi Brasov
  Servicii - Brasov (Brasov) - Aprilie 3, 2020

  Deblocari usi Brasov, deplasare in regim de urgenta. Deblocam usi termopan, lemn si metalice, fara daune. Tarife de la 100 Lei. Apelati acum la serviciile noastre. Mai multe detalii pe https://www.expert-deblok.ro

 • Catering
  Servicii - Brasov (Brasov) - Februarie 27, 2020

  Oferim servicii de catering pentru persoane fizice și juridice

 • Marusia Events - Organizare Nunta
  Servicii - Brasov (Brasov) - Noiembrie 7, 2018

  Noi suntem Marusia Events si ne ocupam cu organizarea de evenimente, devenind astfel martorii povestilor voastre de iubire.Unita de aceeasi pasiune, suntem o echipa care pune suflet si perseverenta în munca noastra.

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com