Mediator Bucuresti | Autorizat - Societatea civila de mediatori Veseliu, Latis & Asociatii Bucharest

Data publicării: Noiembrie 25, 2018
 • Locaţie: Bucharest, Bucuresti, Romania

Societatea civila de mediatori Veseliu, Latis & Asociatii din Bucuresti, va pune la dispozitie servicii de calitate pentru medierea pe cale amiabila a conflictelor civile. In viziunea noastra titlul de Mediator, este acea persoana care va va ajuta sa rezolvati conflictele din instanta, de asemenea acest mediator va poate oferi consultanta in medierea problemelor de familie, medierea conflictelor, medierea in business, medierea conflictelor civile si nu in ultimul rand medierea in cazurile penale.Daca si tu ai nevoie de un mediator autorizat in Bucuresti apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Veseliu, Latis & Asociatii, oferim consultatii de calitate si o rata de rezolvare a cazurilor de peste 80%. Mediator autorizat, este acea persona avizata de catre Consiliul de Mediere, in urma unui examen, organizat in conformitate cu prevederile Standardului de formare si ale dispozitiilor Consiliului de Mediere iar in baza certificatului de absolvire acesta dobandind calitatea de mediator autorizat. La Veseliu, Latis & Asociatii, poti gasi un mediator autorizat potrivit pentru cazul pe care il ai fie ca este .  Alege acum serviciile unui mediator autorizat din cadrul La Veseliu, Latis & Asociatii, si problemele se vor media fara nici un fel de fie ca este vorba de conflictele in instanta,medierea problemelor de familie, medierea conflictelor, medierea in business, medierea conflictelor civile si nu in ultimul rand medierea in cazurile penale, mediatorul nostru autorizat va cauta solutia potrivitata si va incerca sa gaseasca calea benefica pentru rezolvarea pe cale amiabila a spetei.


Cuvinte Cheie: mediator, mediator autorizat, mediator bucuresti
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • GDPR Advisors
  Servicii - Bucuresti (Bucuresti) - Noiembrie 23, 2018

  Suntem o echipa multidisciplinara, cu o experienta de peste 10 ani in domeniile juridic si IT. La GDPR Advisors ne plac solutiile inovatoare. Suntem la curent cu modificarile legislative si cu cele mai noi tehnologii si dispunem de expertiza si de in...

 • Deratizare Dezinsectie Dezinfectie Bucuresti
  Servicii - Bucuresti (Bucuresti) - Septembrie 13, 2018

  Oferim servicii de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie profesionale in Bucuresti si Ilfov folosind echipamente si substanțe profesionale. Suntem autorizati de Primaria Capitalei (PMB) pentru servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

 • scriem articole seo pentru motoare de cautare google pret ieftin
  Servicii - (Bucuresti) - August 7, 2018

  Cele mai dezvoltate companii publica articole seo pentru a-si promova online siteul de prezentare. Acest director este impartit in subcategorii: electronice finante spiritualitate culte religioase sport aerobic forbal tenis fitness internet mass medi...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

Analiza SEO gratuita!

Analiza SEO Gratuita

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com