Primii pasi in procesul de creare site Prahova

Data publicării: Octombrie 29, 2020
 • Locaţie: Prahova, Prahova, 18, Romania

Pasionati de lumea web, echipa de la SorinCreativDesign iti ofera cele mai eficiente solutii in procesul de creare site. Afirmarea in online tine in primul rand de o promovare constanta si mai ales, de un site ca la carte.
De la gazduire web, la realizarea site-ului in forma finala, totul trebuie facut dupa ultimele cerinte pe piata. Clientii sunt mereu cei care dicteaza cautarile pe Google, tocmai de aceea noi realizam strategii de marketing, pliate pe cele mai populare cautari.
Procesul de creare site difera in primul rand dupa tipul activitatii promovate. Pentru shop-uri online, platformele si CMS-urile trebuie customizate astfel incat fiecare vizitator sa devina un posibil client.
Widget-urile, plugin-urile, bannerele, animatiile, aplicatiile care fac site-ul mai usor de folosit sunt cateva din modalitatile de web design care atrag un trafic constant de vizitatori.
1.Primul pas in realizarea site-ului sta in analiza si prospectarea pietei. Ca sa obtii un business functional, ai nevoie sa stii care e concurenta si cum trebuie sa te diferentiezi si sa-ti promovezi produsul sau serviciul.

O etapa majora in procesul de creare site este web design-ul si customizarea site-ului. Zona online este foarte competitiva, tocmai de aceea design-ul cel mai catchy si cel mai bine optimizat este cel care atrage noi clienti.

Dupa schita site-ului, cream un wireframe cu detaliile site-ului (butoane, pagini, poze), dupa care realizam designul template-ului, respectiv UI/ UX. Echipa de web design alege culorile predominante, stilul paginii, fontul, animatiile si interactiunile dintre elementele site-ului web si utilizator.

Programarea site-ului si adaugarea de content optimizat SEO intregesc etapele crearii unui shop sau a unui site de prezentare.

In spatele unui site simplu si bine organizat, web developer-ul scrie sute de linii de cod, in HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL, ca totul sa mearga perfect. Implementarea intr-un mod cat mai lizibil pentru administrator si clienti asigura un succes garantat.
Un site usor de accesat, responsive pe toate device-urile, dar si cu o configuratie clara isi atinge obiectivul.
Pentru ca vizualul merge mana-n mana cu parte a de continut, specialistii nostri in SEO iti ofera un content de calitate si original. Axati pe cele mai in voga cuvinte cheie specifice site-ului, copywriterii realizeaza baza unui site optimizat in cautarile din Google, pentru o vizibiltate pe primele pagini.

Lansarea si promovarea site-ului sunt ultimele masuri in procesul de creare site. Inaugurarea trebuie sa fie facuta si pe paginile de Social Media, cum ar fi Facebook, Instagram, Tweeter, Pinterest si altele.

Cu cat mai multe canale media, cu atat mai multi vizitatori pe site.


Cuvinte Cheie: web design, web design profesional, realizare site web, realizare site, creare site web, creare site, agentie web design, firma web design,Web design, creare site, preturi web design, pret creare site, logo design, preţ logo, pret sigla, firma web design Ploiesti, oferta creare site
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • BestRoInfo – director web de articole online gratuit
  Internet - Bucuresti (Romania) - Decembrie 17, 2020

  BestRoInfo este un director web pentru postare gratuit articole online sau director web online pentru adaugare articole gratuit. Portalul web bestroinfo.ro cuprinde mai multe domenii de activitate organizate pe categorii pentru adaugare articole onli...

 • Cum mentin siguranta site-ului meu?
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Siguranta site-ului meu Stim cu totii faptul ca in secolul XXI informatia reprezinta putere. Cine are acces la informatie relevanta si cine stie sa o foloseasca pe aceasta intr-un mod util, se poate considera mult superior fata de cei neinformati. De...

 • Care sunt cele mai des întâlnite probleme în colaborările cu agențiile web și cum să le evitați?
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Fiecare agenție web are un modus operandi diferit. Acesta uneori completează perfect peisajul de idei al clientului, alte ori este total opus ideilor de angajament și calitate pe care clientul le așteaptă. În cele ce urmează, vă vom prezenta perspect...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com