Cum mentin siguranta site-ului meu? Ploiesti

Data publicării: Noiembrie 5, 2020
 • Locaţie: Ploiesti, Ploiesti, Prahova, Romania

Siguranta site-ului meu
Stim cu totii faptul ca in secolul XXI informatia reprezinta putere. Cine are acces la informatie relevanta si cine stie sa o foloseasca pe aceasta intr-un mod util, se poate considera mult superior fata de cei neinformati.
De asemenea, informatia este bunul cel mai de pret si pentru multe companii ce-si listeaza pe piata produsele si serviciile. In mediul online informatia face diferenta intre un simplu cititor al site-ului tau si un client al afacerii.Insa nu toata lumea intra pe site-ul tau pentru a se informa si pentru a acorda interes produselor sau serviciilor vandute de tine. Exista unii oameni care au considerat mult mai atractive bresele de securitate si dificultatile pe care le pot crea unui business in mediul online, decat produsele si serviciile la care pot accede prin intermediul acelui business.
Siguranta datelor
Tocmai de aceea, siguranta datelor si securitatea informatiilor este un element primordial pe care trebuie sa-l iei in calcul atunci cand iti lansezi afacerea in mediul virtual.
Este destul de clar faptul ca orice este online este la indemana oricui, asa incat controlul ce poate fi exercitat este mult mai mic. Tot ce exista si ce a fost creat, structurat de catre o persoana poate fi destructurat de alta. Ceea ce incercam sa spunem este ca atacurile informatice sunt permanente, iar metodele de securitate pot contracara in special aceste atacuri evidente, insa nu pot asigura securitate sporita privitor la adevaratele operatiuni de hacking.
Destul cu teoria, sa trecem la lucruri mai practice!
Cum mentin siguranta site-ului meu?
Aceasta este o intrebare foarte des intalnita si la care noi am gasit cateva raspunsuri ce va vor ajuta sa dezvoltati o mai buna securitate a site-ului. Iata cei mai importanti 5 factori care va vor asigura o securitate sporita a datelor si a informatiei site-ului dumneavoastra:

Un prim aspect important atunci cand vorbim despre securitate este utilizarea unui sistem mecanizat captcha. Captcha reprezinta o metoda automata ce ne indica cine se afla in spatele unei operatiuni pe care o identificam pe site-ul nostru, un om sau un calculator. Cu ajutorul captcha vom putea bloca accesul programelor automate si vom spori siguranta datelor.
Un alt aspect foarte important si foarte des scapat de sub control din cauza comoditatii il reprezinta setarea parolelor de acces. Tindem sa setam aceeasi parola din cauza comoditatii si de cele mai multe ori aceasta va fi si foarte simpla si predictibila. O parola ce va combina elemente precum: litere mici / mari, numere, simboluri speciale, va fi intotdeauna mai sigura si va ajuta la protejarea site-ului.
Un alt aspect pe care trebuie sa-l luam in calcul atunci cand facem referire la siguranta site-ului este hosting-ul. Greseala de a uploada site-uri pe baza unor pachete de hosting gratuit, oferit de platforme online poate fi fatala. Un server trebuie sa fie capabil sa faca fata unui atac DDOS pentru ca site-ul nostru sa fie in siguranta (conectarea simultan a peste 30 de IP Adress pe acelasi site – blocarea IP-urilor cu risc ridicat de frauda).
Un alt lucru foarte important pentru site-urile made on platform (WordPress, Joomla etc) este actualizarea la ulima versiune disponibila. Acest lucru inseamna ca site-ul va rula anumite scripturi noi (R1Soft, ultimele module de Firewall, antivirus, antispam, BruteForce Protection etc), pe care hackerii se presupune ca nu au avut destul timp sa le analizeze si sa testeze optiuni de spargere a acestora. Astfel, site-ul poate fi pastrat in siguranta
Daca totusi se intampla ca un hacker profesionist sa ajunga in interior si sa creeze brese de securitate, o foarte buna optiune o reprezinta faptul ca v-ati gandit in prealabil sa achizitionati un Certificat SSL. Acesta vine cu optiuni in plus pentru securitatea site-ului (criptare prin cheie, comunicare privata intre serverul WEB si browser-ul client) si in urma lui beneficiati si de o asigurare in cazul unui atac.

Toate aceste modalitati va vor ajuta sa va pastrati site-ul in siguranta si sa va bucurati de o prezenta online de succes. Pentru alte sfaturi utile, dar si pentru asistenta in implementarea lor profesionista, SorinCreativDesign va sta la dispozitie.


Cuvinte Cheie: web design, web design profesional, realizare site web, realizare site, creare site web, creare site, agentie web design, firma web design,Web design, creare site, preturi web design, pret creare site, logo design, preţ logo, pret sigla, firma web design Ploiesti, oferta creare site
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Care sunt cele mai des întâlnite probleme în colaborările cu agențiile web și cum să le evitați?
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Fiecare agenție web are un modus operandi diferit. Acesta uneori completează perfect peisajul de idei al clientului, alte ori este total opus ideilor de angajament și calitate pe care clientul le așteaptă. În cele ce urmează, vă vom prezenta perspect...

 • 6 etape ale procesului de proiectare web
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Fiecare companie web își desfășoară activitatea în diverse etape, iar procesul de proiectare web poate fi diferit de la companie la companie. Fiecare proces însă, are la bază o anumită structură, un anumit plan. Unul dintre cele mai eficiente moduri ...

 • Ce instrumente poți folosi pentru a lucra remote?
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Hai să descoperim împreună ce instrumente te pot ajuta să lucrezi remote? Instrumente care te ajută să comunici mai ușor Skype – Skype este probabil cea mai cunoscută și utilizată platformă de comunicare la distanță în România. Avantajul este că acea...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com