Care sunt cele mai des întâlnite probleme în colaborările cu agențiile web și cum să le evitați? Ploiesti

Data publicării: Noiembrie 5, 2020
 • Locaţie: Ploiesti, Ploiesti, Prahova, Romania

Fiecare agenție web are un modus operandi diferit. Acesta uneori completează perfect peisajul de idei al clientului, alte ori este total opus ideilor de angajament și calitate pe care clientul le așteaptă.
În cele ce urmează, vă vom prezenta perspectiva noastră asupra problemelor pe care le puteți întâlni în cadrul unei colaborări cu o agenție web, în lansarea unui nou website pentru afacerea voastră
O mare parte din ceea ce urmează este inspirat strict de experiențele noastre și de dificultățile pe care le-am întâlnit de-a lungul timpului și pe care a trebuit să le rezolvăm.

Problema intereselor diferite

Cea mai mare problemă în colaborarea cu agențiile este că acestea nu au aceleași interese cu cele ale clienților. Clientul vrea de foarte multe ori o soluție calitativă, ieftină și livrată rapid. Agenția privește lucrurile altfel, iar proiectele sunt filtrate și prin prisma reputației și a portofoliului de clienți.
Chiar și cu agențiile cele mai profesioniste din piață, interesele nu pot fi aliniate mereu. Tocmai de aceea, noi la Baboon am ales să instituim politica garanției 100% – returnarea avansului în cazul în care considerăm că nu ne putem alinia interesele cu clienții noștri.
 

Cunoașterea slabă a companiei și a utilizatorilor

Agențiile au de obicei la dispoziție foarte puține informații despre client și utilizatori. Desigur, perioadele de “research” pot ajuta agenția să afle exact ceea ce are nevoie pentru a putea duce proiectul la bun sfârșit.
Însă trebuie să înțelegem că acestea au totuși anumite limitări în ceea ce privește înțelegerea unui model nou de business, a unei piețe noi. Tocmai de aceea, este de datoria clientului să ofere informații cât mai relevante. Iar pentru a-l ajuta să facă acest lucru, noi am instituit pasul de completare a planificatorului de proiect.
Și acest pas le face deja mult mai ușoară munca clienților. Îți pot exprima nevoile companiei și ale utilizatorilor și le pot reprezenta mult mai bine prin exemple, prin completarea structurată a unui planificator.

Incoerențele de comunicare între client și agenție

Agențiile pot înțelege o informație prin prisma unui web designer, în timp ce clientul o prezintă prin prisma unui om care are o experiență directă în piață. Tocmai de aici pot apărea neconcordanțe în realizarea proiectului.
Acest lucru se întâmplă mai ales din cauza cunoștințelor de business slabe ale web designerilor și datorită cunoștințelor tehnice slabe ale clienților.
Lucrurile trebuie să se întâlnească la mijloc, așa încât munca tehnică a web developerilor să respecte și brandingul și principiile de marketing general ale pieței.


Cuvinte Cheie: web design, web design profesional, realizare site web, realizare site, creare site web, creare site, agentie web design, firma web design,Web design, creare site, preturi web design, pret creare site, logo design, preţ logo, pret sigla, firma web design Ploiesti, oferta creare site
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • 6 etape ale procesului de proiectare web
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Fiecare companie web își desfășoară activitatea în diverse etape, iar procesul de proiectare web poate fi diferit de la companie la companie. Fiecare proces însă, are la bază o anumită structură, un anumit plan. Unul dintre cele mai eficiente moduri ...

 • Ce instrumente poți folosi pentru a lucra remote?
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Hai să descoperim împreună ce instrumente te pot ajuta să lucrezi remote? Instrumente care te ajută să comunici mai ușor Skype – Skype este probabil cea mai cunoscută și utilizată platformă de comunicare la distanță în România. Avantajul este că acea...

 • Platforme de promovare a căror potențial îl ratezi chiar azi!
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  De-a lungul anilor, Facebook a devenit liderul rețelelor sociale cu plată, dar având în vedere că din ce în ce mai multe branduri investesc în Facebook și Instagram, prețurile pentru reclamă tot cresc. Chiar și Snapchat, Pinterest, Twitter, și Linked...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com