6 etape ale procesului de proiectare web Ploiesti

Data publicării: Noiembrie 5, 2020
 • Locaţie: Ploiesti, Ploiesti, Prahova, Romania

Fiecare companie web își desfășoară activitatea în diverse etape, iar procesul de proiectare web poate fi diferit de la companie la companie. Fiecare proces însă, are la bază o anumită structură, un anumit plan.
Unul dintre cele mai eficiente moduri de realizare a unui website este definit de către Dave Holston, reprezentant al instituției HOW Design.
Acesta îi învață pe studenții universității de design despre etapele cheie de cercetare și planificare care influențează procesul de proiectare web și despre instrumentele și tehnicile de gestionare a proiectelor care pot crea eficiență în fluxul de lucru.
Cum percep designerii procesul de proiectare web?
Ca designeri, ne gândim adesea la Web într-o manieră specifică: în sisteme de gestionare a conținutului și codului. Designerii experimentați știu însă că succesul unui design web nu este determinat de cod, de integrarea socială sau de imagini la modă.
Proiectarea unui site web câștigător necesită o strategie online bine gândită, axată pe atingerea obiectivelor organizaționale – care pot fi de atragere a vizitatorilor, de vânzare a unor produse, de conștientizare a unei probleme sau chiar de acomodare a utilizatorilor cu un nou brand.
Ca designer poți deveni unul dintre cei mai valoroși și mai influenți membri ai echipei Web atunci când înțelegi cum să dezvolți o strategie online, nu un proiect singular.
Există multe persoane care pot scrie cod și au opinii cu privire la designul și nuanțele site-ului, dar puțini dispun de talentul și instrumentele necesare creării unui site Web care ajută o organizație să își atingă obiectivele.
Asta deoarece un website eficient, se bazează pe anumite etape, care nu țin doar de scrierea de cod și de utilizarea unui stil CSS.
Care sunt fazele procesului Web?
Dacă sunteți familiarizat cu elaborarea unui brief creativ, a unui plan strategic sau chiar a unui plan de comunicare, etapele procesului web vor părea foarte familiare. Fazele procesului de proiectare web includ următoarele etape.
 Definirea proiectului
Organizațiile trebuie să comunice părților interesate pozițiile lor cu privire la probleme și să facă publicul conștient de produsele și serviciile lor. De multe ori, nevoia de comunicare este declanșată de o schimbare a direcției strategice sau de o nouă ofertă. Identificarea motivelor pentru care e nevoie de un website și ceea ce presupune acesta, care îi sunt obiectivele, reprezintă primul pas în proces.
Provocarea din acest pas este limitarea numărului de obiective. Majoritatea organizațiilor vor avea mai multe obiective pentru un website, iar delimitarea lor este crucială. De aceea, noi implementăm o procedură foarte simplă prin care facem mai ușoară munca clientului de a ne explica ce se dorește de la noul website: planificatorul de proiect.
După ce toate informațiile și opțiunile sunt adunate din planificator, managerul de proiect va ști exact cum și cui să împartă task-urile specifice pentru realizarea site-ului.


Cuvinte Cheie: web design, web design profesional, realizare site web, realizare site, creare site web, creare site, agentie web design, firma web design,Web design, creare site, preturi web design, pret creare site, logo design, preţ logo, pret sigla, firma web design Ploiesti, oferta creare site
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Ce instrumente poți folosi pentru a lucra remote?
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Hai să descoperim împreună ce instrumente te pot ajuta să lucrezi remote? Instrumente care te ajută să comunici mai ușor Skype – Skype este probabil cea mai cunoscută și utilizată platformă de comunicare la distanță în România. Avantajul este că acea...

 • Platforme de promovare a căror potențial îl ratezi chiar azi!
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  De-a lungul anilor, Facebook a devenit liderul rețelelor sociale cu plată, dar având în vedere că din ce în ce mai multe branduri investesc în Facebook și Instagram, prețurile pentru reclamă tot cresc. Chiar și Snapchat, Pinterest, Twitter, și Linked...

 • 3 indicatori de performanță online ascunși care determină succesul site-ului tău
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Atunci când deții un website și ai o afacere online, termenii ce desemnează indicatori de performanță online n-ar trebui să îți sune străin. Trebuie să știi să măsori performanța site-ului tău. Iar programele de analiză online îți oferă extrem de mul...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com