Ce instrumente poți folosi pentru a lucra remote? Ploiesti

Data publicării: Noiembrie 5, 2020
 • Locaţie: Ploiesti, Ploiesti, Prahova, Romania

Hai să descoperim împreună ce instrumente te pot ajuta să lucrezi remote?
Instrumente care te ajută să comunici mai ușor
Skype – Skype este probabil cea mai cunoscută și utilizată platformă de comunicare la distanță în România. Avantajul este că această platformă este foarte intuitivă și ușor de instalat și de folosit. Însă ea este limitată din anumite puncte de vedere. Pentru a putea folosi Skype-ul în conferințe sau pentru a putea comunica nelimitat, bucurându-te de funcții suplimentare de screen sharing în echipă, ar trebui să ai varianta business. Iar aceasta vine și cu un cost suplimentar.
Zoom.us – Zoom este o alternativă mai specială la aplicația Skype. Este o platformă care îți permite aceleași funcționalități, însă îți oferă în plus și posibilitatea de a înregistra convorbirea și de a realiza ședințe și conferințe online într-un mod mai organizat și mai simplu. Pe Zoom fiecare utilizator poate oferi acces la ecranul său, poate înregistra și poate utiliza funcționalități avansate în cadrul conferinței, în mod gratuit.
Iar pentru comunicarea de tip text, un mod foarte rapid de a ține legătura cu echipa ta este aplicația Google Hangouts Meet.
Instrumente care te ajută să îți planifici timpul și să îți urmărești task-urile 
Lucratul de la domiciliu va necesita din partea ta mult mai multă organizare. Va trebui să îți menții task-urile în ordine și să-ți organizezi timpul așa încât să poți realiza tot ce ai de făcut în fiecare zi. Pentru a-ți ușura acest proces, există anumite aplicații pe care le poți folosi.
Pentru un singur utilizator, Airtable este una dintre cele mai bine cotate aplicații de task – management și organizare. Aceasta aplicație poate fi descărcată cu ușurință pe iOS și Android, iar ea permite sortarea task-urilor în funcție de importanță, putând asocia și culori acestora (roșu = urgent, verde = neprioritar).
În plus, aplicația oferă un calendar, posibilitatea de a stoca până la 2gb de fișiere, posibilitatea de a adăuga notițe și comentarii personalizate la task-uri și posibilitatea de a organiza task-urile sub forma unor planșe Kanban.
Alte aplicații gratuite pe care le poți folosi: Glip (este una dintre cele mai permisive aplicații ca resurse gratuite), ClickUp – votată ca fiind cea mai bună aplicație de task management, Any.do – oferă în plus și opțiunea de time tracking.
O bună aplicație care te ajută să-ți organizezi timpul este și varianta gratuită de la Trello.


Cuvinte Cheie: web design, web design profesional, realizare site web, realizare site, creare site web, creare site, agentie web design, firma web design,Web design, creare site, preturi web design, pret creare site, logo design, preţ logo, pret sigla, firma web design Ploiesti, oferta creare site
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Platforme de promovare a căror potențial îl ratezi chiar azi!
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  De-a lungul anilor, Facebook a devenit liderul rețelelor sociale cu plată, dar având în vedere că din ce în ce mai multe branduri investesc în Facebook și Instagram, prețurile pentru reclamă tot cresc. Chiar și Snapchat, Pinterest, Twitter, și Linked...

 • 3 indicatori de performanță online ascunși care determină succesul site-ului tău
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Atunci când deții un website și ai o afacere online, termenii ce desemnează indicatori de performanță online n-ar trebui să îți sune străin. Trebuie să știi să măsori performanța site-ului tău. Iar programele de analiză online îți oferă extrem de mul...

 • 7 strategii pentru creșterea unei afaceri de e-commerce
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Strategii pentru Cresterea Afacerii – 7 strategii pentru creșterea unei afaceri de e-commerce Există un vechi proverb care spune așa: „Construiți-o și vor veni”. Noi știm cel puțin un domeniu în care lucrurile nu vor funcționa cu siguranță așa: comer...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com