Platforme de promovare a căror potențial îl ratezi chiar azi! Ploiesti

Data publicării: Noiembrie 5, 2020
 • Locaţie: Ploiesti, Ploiesti, Prahova, Romania

De-a lungul anilor, Facebook a devenit liderul rețelelor sociale cu plată, dar având în vedere că din ce în ce mai multe branduri investesc în Facebook și Instagram, prețurile pentru reclamă tot cresc.
Chiar și Snapchat, Pinterest, Twitter, și LinkedIn au continuat să evolueze, reprezentând astfel noi rețele de publicitate pentru advertiseri care sunt în căutarea unei expansiuni strategice.
Fiecare rețea de socializare are o propunere de valoare unică pentru advertiseri, și acest lucru trebuie reținut când ne uităm la o strategie de promovare plătită.
Însă, deși s-a dovedit că aceste campanii bazate pe conversie de la Facebook au succes, brandurile nu ar trebui să se aștepte la aceleași rezultate când folosesc alte rețele de socializare.
 
Și atunci, dacă doar Facebook pare să aducă rezultate, însă reclama crește ca prețuri și devine relativ scumpă pe acest canal, ce soluții avem?
Cu investiții permanente în aceste rețele de socializare în curs de dezvoltare, brandurile pot observa progrese importante în profitul lor. S-ar putea ca analizele să-ți arate și alte platforme pe care ai putea investi.
În funcție de obiectivele tale finale, vei putea alege care rețea de socializare este mai productivă pentru tine.
 
Iată câteva exemple de obiective ale campaniilor, în afară de campania de conversie, care te-ar putea ajuta (și pe care ai putea să le obții mai ieftin decât pe Facebook).
 
Traficul în magazine
Știm că Facebook are un obiectiv specific pentru astfel de campanie.
Totuși, o opțiune foarte bună pentru a atrage cumpărătorii în magazine este Snapchat. Brandurile care dețin mai multe locații pot folosi geo-fencing în locațiile lor pentru a atrage clienții care sunt activi pe Snapchat în momentul respectiv.
 
Instalarea unor noi aplicații prin alte aplicații mobile
Din nou, Facebook are un obiectiv specific pentru astfel de campanii. Însă, ar putea exista o soluție mai bună în online?
Twitter și Snapchat sunt locuri perfecte pentru advertiserii care vor ca aplicația lor să fie instalată.
 
Deschiderea unui magazin sau lansări de evenimente
În ultimii ani, Facebook a fost un miraj de evenimente. Însă, cu siguranță ar trebui să aruncăm o privire și la alte platforme.
Rețelele care au mulți utilizatori ar trebui să fie folosite pentru orice eveniment pe care un brand vrea să-l sponsorizeze, spre exemplu pentru deschiderea unor magazine sau pentru lansarea unor promoții ale acestora.
TikTok & Reddit cum ți se par în acest sens?
Atât TikTok cât și Reddit oferă oportunități unice pentru brandurile care vor să devină mai cunoscute pe rețelele de socializare cu plată.
Dar trebuie să te gândești bine ce tip de audiență vrei să obții și ce vrei exact.
TikTok are tendința de-ai atrage pe cei tineri.
Pe de altă parte, Reddit are mult potențial și a făcut multe eforturi în ultimii ani pentru a construi o ofertă mai solidă, pentru cei de vârste mai înaintate.
 
Cum să măsori succesul campaniilor pe aceste platforme?
Acum că te ai gândit unde vrei să ajungi, este important să te gândești și la cum vei măsura succesul pe acele rețele.
Pentru a măsura succesul, înainte de a alege orice rețea de socializare trebuie să închei un plan de KPI. Indicatorii pe care îi stabilești îți vor arăta dacă ceea ce ai făcut a avut succes sau nu.
Poți vedea exemple de astfel de indicatori pe care ar trebui să îi urmărești aici.
 
Ce să reținem?
Este important să reținem că investiția în mai multe rețele de socializare în afara de Facebook este esențială pentru o strategie socială cu plată diversificată.
A testa diferite rețele este considerat esențial pentru o creștere economică, și ținând cont de cât de repede sunt inovate rețelele de socializare, în curând vor fi mai mulți jucători pe teren decât ne dăm seama.
Așa încât, dacă vom activa unde activează toți, prețurile vor fi pe măsură.
Deci, de ce să nu diversificăm? Tu ai încercat și alte platforme în afară de Facebook?


Cuvinte Cheie: web design, web design profesional, realizare site web, realizare site, creare site web, creare site, agentie web design, firma web design,Web design, creare site, preturi web design, pret creare site, logo design, preţ logo, pret sigla, firma web design Ploiesti, oferta creare site
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • 3 indicatori de performanță online ascunși care determină succesul site-ului tău
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Atunci când deții un website și ai o afacere online, termenii ce desemnează indicatori de performanță online n-ar trebui să îți sune străin. Trebuie să știi să măsori performanța site-ului tău. Iar programele de analiză online îți oferă extrem de mul...

 • 7 strategii pentru creșterea unei afaceri de e-commerce
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Noiembrie 5, 2020

  Strategii pentru Cresterea Afacerii – 7 strategii pentru creșterea unei afaceri de e-commerce Există un vechi proverb care spune așa: „Construiți-o și vor veni”. Noi știm cel puțin un domeniu în care lucrurile nu vor funcționa cu siguranță așa: comer...

 • WebDesign
  Internet - Ploiesti (Prahova) - Octombrie 29, 2020

  Suntem o firma de web design din Ploiesti cu o vasta experienta in programare web . Pentru noi, un site web reprezintă un proiect unic si complex, ce nu se rezumă la doar câteva pagini web. Un proiect web include partea de optimizare SEO și optimizar...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

 

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com