Aparate Fitness de Calitate în Stoc Bucuresti

Data publicării: Martie 7, 2019
 • Locaţie: Centru, Bucuresti, Sector 2, Romania

Ți-ai dorit vreodată să faci sport și mișcare chiar și atunci când e urât afară dar ți-ai luat țeapă cu vreun aparat fitness foarte ieftin găsit online sau cumpărat din reclamele tv? Folosești acum aparatul pe post de... cuier? :)
99% dintre aparatele fitness care pot fi cumpărate azi de pe piață sunt produse în China, și sunt concepute tot în China. Din păcate calitatea lor lasă de dorit deoarece producătorii chinezi nu urmăresc decât să le vândă. Brandurile de aparate fitness apar și dispar precum ciupercile după ploaie. Ele nu rezistă mai mult de un ciclu de viață al aparatelor produse, până când consumatorii se conving de calitatea proastă a acestora.
Totuși, există pe piață și branduri premium de aparate fitness, care produc lucruri de calitate. De pildă Kettler sau Nautilus. Chiar dacă și acestea sunt produse în China ele sunt supervizate de ingineri occidentali și răspund rigorilor unor controale de calitate. În același sens Tat Biliard vă propune aparatele fitness Christopeit Sport! Concepute în Germania, de o firmă care are aproape 50 de ani de tradiție în domeniu și care este extrem de iubită în universul de limbă germană (Germania, Austria, Elveția, Luxemburg). Christopeit Sport oferă toate tipurile de echipamente fitness inclusiv benzi de alergare (care pot susține chiar și 150 kg), biciclete fitness, aparate de vâslit, aparate multifuncționale, accesorii diverse etc.
Echipamentele de fitness Christopeit Sport sunt complet accesorizate pentru secolul XXI (conexiune Bluetooth, senzori cardio etc.) și au un preț accesibil pentru consumatorul mediu. În Germania ele se bucură în mod constant de recenzii pozitive și apreciere din partea utilizatorilor pe platforme online precum Amazon.de sau TestBerichte.de.


Cuvinte Cheie: aparate fitness, benzi de alergare, biciclete fitness
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Aloe vera
  Diverse - Bucuresti (Bucuresti) - Februarie 22, 2019

  Forever Living Products, fondata in 1978, va aduce mai aproape calitatile foarte cunoscute ale plantei aloe vera. Cele mai multe produse din oferta Forever Living Products sunt bazate pe gelul stabilizat de aloe vera. Aloe vera are o istorie indelung...

 • Produse Aloe vera
  Diverse - Bucuresti (Bucuresti) - Februarie 22, 2019

  Produsele pe baza de aloe vera repezinta o alternativa sanatoasa pentru imbunatatirea dietei zilnice. Gama de produse Forever Living Products Romania cuprinde atat produse pe baza de aloe vera cat si o gama completa de suplimente nutritive care asigu...

 • Erektigo.ro - CLINICA ARTIO MEDICA
  Diverse - Suceava (Suceava) - Februarie 21, 2019

  Nume Firma: CLINICA ARTIO MEDICA Tel: 0771153048 Email: [email protected] Adresa: Str. Alexandru cel Bun, nr. 5A, Suceava, Romania  Cod Postal: 720049 Site: https://www.erektigo.ro

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

Analiza SEO gratuita!

Analiza SEO Gratuita

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com