Sisteme de ghidare automata a utilajelor de constructii Mogosoaia

Data publicării: Mai 11, 2016
Data modificării: Mai 11, 2016
 • Locaţie: Mogosoaia, Ilfov, Romania

Sitech Romania Construction Technology, parte a retelei internationale Sitech, este unicul dealer Trimble pentru sisteme de ghidare automata a utilajelor de constructii, pe teritoriul Romaniei si al  Republicii Moldova.   De la sistemele 2D care ghideaza utilajul in lucrarile de nivelare (crearea de pante sau nivelare la o anumita cota) pana la sistemele 3D cu receptoare GPS sau cu Statie Totala Universala, sistemele Trimble sunt robuste, flexibile, usor de utilizat, pe deplin upgradabile si portabile intre diferitele utilaje din flota constructorului, pentru a satisface o gama larga de aplicatii si cerinte ce apar pe santier.   Prin Sitech - Romania, beneficiati de o echipa de ingineri prezenti pe teritoriul intregii tari, de tehnicieni cu experienta, de formatori profesionisti si de asistenta tehnica disponibila permanent pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra.   Contactati-ne si aflati cat de usor este sa utilizati tehnologia Trimble pentru a va imbunatati semnificativ fluxul de lucru, astfel incat sa sporiti productia, sa imbunatatiti precizia de lucru si sa reduceti costurile de operare.  


Cuvinte Cheie: trimble romania, siste de ghidare, ghidare excavatoare, ghidare buldozere
Vote
Result 1 votes

Youtube video

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Oregon Park
  Afaceri si Economie - Bucuresti (Ilfov) - Ianuarie 27, 2016

  Oregon park  has been designed to provide a combination of high specification, efficient office space with a particular focus on low energy consumption and ecology

 • Amenajari interioare Bucuresti
  Afaceri si Economie - Bucuresti (Ilfov) - Ianuarie 15, 2016

  Executam amenajari interioare in apartamente si renovari. Se respecta termenul de executare si se folosesc materiale de calitate. Firma ofera garantie la lucrarile de amenajari, tencuieli

 • Montare mobila Bucuresti
  Afaceri si Economie - Popesti Leordeni (Ilfov) - Octombrie 7, 2015

  Oferim servicii profesioniste de montare mobila dintre cele mai diversificate tipuri existe pe piata: Rovere, Dedeman, Ikea, Casa Rusu, Praktiker, Bricostore, Mobexpert etc.

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

Analiza SEO gratuita!

Analiza SEO Gratuita

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com