AgentiaKGB.ro Bucuresti

Data publicării: Februarie 13, 2018
 • Locaţie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Echipa noastra este una dinamica, eficienta, formata din detectivi particulari care se bazeaza pe o pregatire juridica temeinica si pe o cultura generala bogata, toti fiind absolventi ai facultatii de drept specializati in diverse domenii ale vietii juridice, atestati de catre Inspectoratul General al Politiei Romane , avand rezultate deosebite, dar si cu o puternica experienta. Temeinicia acestor cunostinte elimina ezitarile si erorile, confuziile si neclaritatile, confera siguranta si fermitate in abordarea problemelor intampinate, contribuie la celeritatea solutionarii investigatiei si, in cele din urma, asigura elaborarea unui raport de investigatii complet. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca echipa noastra pune pe primul plan interesele clientului, interesele financiare ale detectivilor trecand pe planul al doilea, acest lucru evidentiindu-se si prin tarifele minimale practicate de noi.


Cuvinte Cheie: detectiv particular
Vote
Result 0 votes

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • ContabilServ - Firma contabilitate Bucuresti
  Afaceri si Economie - Bucuresti (Bucuresti) - Decembrie 19, 2017

  Nume Firma: Contabil Serv Tel: 0728964570 Email: [email protected] Adresa: Strada 9 Mai 45A, sector 6, Bucuresti Cod Postal: 060351 Site: https://www.contabilserv.ro

 • Solutii Web Inteligente oferite de SPEEDHUB.eu
  Afaceri si Economie - Bucuresti (Bucuresti) - Iulie 10, 2017

  Gazduire Web, Inregistrare Domenii, Servere VPS Linux, Servere VDS Linux si Windows, Certificate SSL. Oferim suport clientilor prin live chat, telefon si sistem tichete.

 • Finisaje mecanizate
  Afaceri si Economie - Bucuresti (Bucuresti) - Iulie 9, 2017

  Realizam toata gama de finisaje mecanizate,si anume:tencuieli mecanizate,glet de incarcare, glet de finisaj,zugraveala mecanizata.Toate lucrarile executate de profesionisti beneficiaza de garantie.Preturile variaza in functie de lucrare si materialel...

Web Design Personalizat pentru afacerea ta!

saWeb Design Personalizat

Analiza SEO gratuita!

Analiza SEO Gratuita

© 2015 Catalog Servicii. All rights reserved. Designed by CatalogServicii.com